autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de ciuperci cu spanac

Autor: magdalina cristina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magdalina cristina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
2 cutii de ciuperci taiate, 250-300 gr spanac proaspat, 2-3 ardei grasi rosii, 6-7 felii de bacon, 1/2-1 cana de maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Spanacul se spala foarte bine si se rupe cu mana in bucati potrivite, ardeii se taie fideluta,se amesteca totul intr-un bol de marime potrivita si se asezoneaza cu maioneza. Dupa gustul fiecaruia se mai poate adauga si altceva.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata greceasca

Salata greceasca

Se spala bine legumele si se usuca.Se taie ridichiile si castravetii in rondele,ceapa se taie dupa

7 voturi    3 comentarii
20 min
Salate reci
SALATA BOEUF

SALATA BOEUF

Carnea se spala,se taie bucatele si se pune la fiert in apa rece cu condimente. Morcovii,telina,albitura,marul

50 voturi    12 comentarii
2h
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cutii de ciuperci taiate
  • 250-300 gr spanac proaspat
  • 2-3 ardei grasi rosii
  • 6-7 felii de bacon
  • 1/2-1 cana de maioneza

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
SALATA DE ICRE