Salata de conopida cu ciuperci este delicioasa datorita aromei conopidei imbinata cu ciuperci, usturoi si suc de lamaie. Puteti prepara salata de dimineata si apoi pastrati-o la rece pana serviti.
Conopida se desface buchetele mici si se pune la fiert 15 minute in apa cu sare care clocoteste. Apoi se scot si se lasa la scurs.
Ciupercile se spala si sa taie feliute pe care le prajiti intr-o tigaie cu putin ulei, dupa ce s-au inmuitat scurgeti apa pe care au lasat-o ciupercile si adaugati conopida. Le lasati pe foc pana se rumeneste un pic conopida. Le lasati sa se raceasca.
Preparati un mujdei din usturoi, suc de lamiae, sare, ulei si 50 ml apa. Pe care il veti turna peste conopida si ciuperci. Deasupra se presara verdeata tocata marunt sau frunzulite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii