Conopida se spala bine si se desface in buchetele mai mici.
Se caleste conopida pana ia o culoare aurie si se aseaza pe hartie absorbanta de bucatarie.
Intr-un castron se pune pasta de susan cu sarea si piperul si se amesteca adaugand treptat zeama de lamaie.
Se subtiaza cu iaurt si se adauga usturoiul trecut printr-o presa de usturoi.
Se amesteca bine si se toarna peste conopida.
Se amesteca foarte fin cu o furculita sa nu se zdrobeasca buchetele de conopida.
Se serveste cu lipie araba.
Pofta buna !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii