autor:

Mihaela11

» » Aperitive

Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 15 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 15 martie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de:, -1 conopida de marime medie, -4-5 catei de usturoi, -4-5 linguri iaurt natural, -zeama de la o lamaie, -3 linguri pasta de susan, -sare si piper proaspat macinat dupa gust, - 4 linguri ulei de porumb pentru calit conopida

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Conopida se spala bine si se desface in buchetele mai mici.
Se caleste conopida pana ia o culoare aurie si se aseaza pe hartie absorbanta de bucatarie.
Intr-un castron se pune pasta de susan cu sarea si piperul si se amesteca adaugand treptat zeama de lamaie.
Se subtiaza cu iaurt si se adauga usturoiul trecut printr-o presa de usturoi.
Se amesteca bine si se toarna peste conopida.
Se amesteca foarte fin cu o furculita sa nu se zdrobeasca buchetele de conopida.
Se serveste cu lipie araba.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tort aperitiv cu legume

Tort aperitiv cu legume

Morcovii, cartofii, telina si patrunjelul, toate curatate si spalate, se pun la fiert intr-un vas

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Rulada cu legume

Rulada cu legume

Legumele se spala. Se taie in cubulete. Se incinge tigaia intre timp. Se folosesc pentru calirea

2 voturi    1 comentariu
60h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 22 noiembrie 2013

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Am pregatit si eu aceasta salata deosebita dar nu am avut pasta de susan ,in schimb am prajit putin susan, l-am trecut prin rasnita de cafea si l-am presarat peste produsul final. Rezultatul a fost super !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

    Multumesc pentru cuvintele frumoase de apreciere.Draga Sidy, salata ta arata super, eu sunt tot pe fuga si uneori nu prea am timp de decoratii.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Bun si frumos aranjat.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Mihaela am facut si eu zilele astea aceasta salata minunata. Dar n-am pus si iaurt.... Data viitoare am sa incerc asa.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      ce bine!mai o bunatate cu conopida!salvat!

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      o bunatate !

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      ce bunatate,trebuie sa o incerc si eu

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Cred ca e un deliciu. Am salvat, voi incerca si eu.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Tocmai ce-am intrat sa caut salata ta de fasle verde si am dat de alta bunatate. Si eu am facut saptamanile asta salata de conopida dar nu cu pasta de susan.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 conopida de marime medie
  • -4-5 catei de usturoi
  • -4-5 linguri iaurt natural
  • -zeama de la o lamaie
  • -3 linguri pasta de susan
  • -sare si piper proaspat macinat dupa gust
  • - 4 linguri ulei de porumb pentru calit conopida

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

Am pregatit si eu aceasta salata deosebita dar nu am avut pasta de susan ,in schimb am prajit putin susan, l-am trecut prin rasnita de cafea si l-am presarat peste produsul final. Rezultatul a fost super !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
pachetele de primavara