- Se alege varza cu frunzele mai subtiri si bine indesata. Frunzele vestejite se curata, apoi se desfac foile une cate una, se scoate cotorul de la fiecare frunza, dupa care se taie foarte fin, fideluta. Varza astfel tocata se pune intr-un castron, se presara sare si se freaca bine si se lasa in repaus 30 de minute, apoi se stoarce de zeama care s-a lasat si se aseaza in salatiera.
- Se da pe razatoarea mare marul si ridichile si se pun peste varza.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline si smantana diluata cu otetul balsamic.
2 rosii se taie feliute, patrunjelul si ceapa se toaca marunt, se pun in salata cu sare si piper praf dupa gust si se amesteca.
- Salata se orneaza cu 2 rosii taiate feliute rondele si cu hasmatuchi tocat marunt.
Se poate servi oricand.
Se adauga un strop de suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii