Salata de cruditati 2 a la Tradaro

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 400 g varza alba
  • * 2 fire ceapa verde
  • * 150 g ridichi
  • * 100 g telina
  • * 1 mar ionatan
  • * 1 morcov
  • * 1 ou fiert tare
  • * 2 rosii potrivite
  • * 1 legatura patrunjel
  • * 1 lingura hasmatuchi verde
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri apa
  • * 3 linguri otet balsamic
  • * zeama de la o lamaie
  • * sare
  • * piper praf

Mod de preparare

- Varza trebuie sa fie cu frunze subtiri si bine indesata. Se curata de frunzele rupte si vestede, apoi se desfac foile une cate una, se scoate cotorul de la fiecare frunza, dupa care se taie foarte fin, fideluta. Varza astfel tocata se pune intr-un castron, se presara sare si se freaca bine si se lasa in asteptare 30 de minute, apoi se stoarce, pentru ca si-a lasat zeama si se aseaza rasfirata in salatiera.

- Se curata telina, morcovul si ridichile si se dau pe razatoarea mica. Marul se da pe razatoarea mare. Peste telina, morcov, ridichi si mar se pune otetul balsamic, zeama de lamaie si se pune peste varza.

- Ceapa si patrunjelul se toaca marunt si se pun in salatiera.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline, sare, piper praf dupa gust si se amesteca salata.

- Se orneaza cu ou fiert taiat feliute subtiri, rosii taiate rondele si hasmatuchi tocat marunt.

Se serveste dupa preferinte.

Se adauga suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise