Se spala si se curata de coaja telina, morcovii si merele. Se da pe razatoare telina, se presara cu sare si zeama de la o jumatate de lamaie si se lasa acoperit 5 minute. Telina se stoarce usor cu mana de sucul lasat si se amesteca cu morcovii si merele rase, stoarse si ele. Se adauga maioneza atat cat sa se lege, piper macinat si sare dupa gust. Se imparte in portii ( ies 4-5 portii) si se orneaza cu patrunjel tocat f fin. Se serveste pe felii de paine prajita sau ca garnitura la piept de pui la gratar. Se prepara putin inainte de a fi servita.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii