Se spala si se curata de coaja telina, morcovii si merele. Se da pe razatoare telina, se presara cu sare si zeama de la o jumatate de lamaie si se lasa acoperit 5 minute. Telina se stoarce usor cu mana de sucul lasat si se amesteca cu morcovii si merele rase, stoarse si ele. Se adauga maioneza atat cat sa se lege, piper macinat si sare dupa gust. Se imparte in portii ( ies 4-5 portii) si se orneaza cu patrunjel tocat f fin. Se serveste pe felii de paine prajita sau ca garnitura la piept de pui la gratar. Se prepara putin inainte de a fi servita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii