Iata o salata extrem de simpla si de rapida, plina de vegetale. Este o adevarata explozie de vitamine, arome si culoare si arata foarte decorativ. In plus, este si versatila, caci o puteti prepara folosind orice amestec de legume sunt de sezon si la indemana.
Se amesteca sucul de portocala cu pasta de ardei iute, sare si piper. Se toarna mixtura peste cuscus, intr-un castron. Se lasa cuscusul la inmuiat, circa 15-20 de minute.
Se amesteca apoi cuscusul rehidratat cu stafide, ardei grasi, rosie, ceapa verde, masline si patrunjel. Se sareaza si se pipereaza. Se serveste la temperatura camerei, sau rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii