Reteta postata pe: 27 mai 2008
Ingrediente
dovlecei, ulei, sare, otet balsamic, usturoi (2, 3 catei)
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Dovleceii intregi se spala cu apa rece. Se taie felii, se presara cu sare mare si se lasa asa cam 30 minute. Apoi se prajesc in ulei incins, pana devin aurii pe ambele parti.
Se scot pe o farfurie, fara a se scurge bine de uleiul in care au fost prajiti, in asa fel incat un pic ulei sa ajunga si in farfuria in care se prepara salata. Peste dovlecei se pun apoi: usturoiul taiat felii, sarea si un pic otet (balsamic) si se amesteca.
Se acopera cu un capac si se lasa asa inca 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de dovlecei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se spala si se taie dovleceii rondele, se prajesc in uleiul de palmier, se scot intr-un vas in care
7 voturi
2 comentarii
30 min
Dovleceii se spală,se curăţă de coajă,se taie în două şi se scobesc de miez(de aceea se pot
10 voturi
1 comentariu
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010
O bunatate !