Salata de dovlecei a la Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 dovlecel 400-500 g
  • * 4 castraveti potriviti
  • * 1 legatura marar verde
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing cu Ardei si Verdeturi
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri cu apa
  • * 3 linguri otet balsamic alb
  • * 3 linguri maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 2 linguri smantana
  • * 100 ml lapte dulce
  • * 1 lingura miere de albine
  • * frunze de patrunjel verde
  • * sare
  • * piper negru praf

Mod de preparare

- Dovlecelul se curata de coaja, se taie in doua pe lung apoi se taie pe lat feliute de 7-8 mm grosime si se prajeste in ulei atat cat sa se inmoaie, nu trebuie sa fie rumenit. Se lasa la scurs de ulei si sa se raceasca apoi se pun in salatiera si se adauga castravetii dati pe razatoarea mare.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing cu Ardei si Verdeturi care se dizolva intr-un bol cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline in care se mai pune maioneza din usturoi a la Tradaro, smantana, lapte dulce, mierea de albine, otet balsamic alb, legatura de marar verde tocat marunt, sare, piper negru praf dupa gust si totul se rastoarna in salatiera.

- Se orneaza cu frunze verzi de patrunjel si se poate servi ca atare sau la diverse mancaruri cum ar fi: macare de fasole verde, mancare de mazare, iahnie de cartofi, cartofi prajiti, fripturi, etc.

Este o salata delicioasa, puteti sa o serviti dupa preferinte.

Se adauga un strop de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise