Dovleceii şi ţelina se taie cubuleţe şi se călesc într-o tigaie fără ulei până ce devin rumene. Gulia se dă pe răzătoare. Se pregăteşte maioneza din cele 2 gălbenuşuri şi ulei de măsline.
Când cubuleţele de dovlecel şi ţelină s-au răcit se amestecp cu gulia rasă şi cu maioneza, se condimentează după gust şi se adaugă frunzele de pătrunjel tocate.
Poftă bună!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii