Fasloea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de cu seara , se pune la fiert cu o frunza de dafin, vegeta , piper si usturoi.
Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie:
ceapa taiata solzisori, data cu putina sare si ulei de masline.
Se adauga apoi si maslinele , se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper , otet si usturoi. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii