Fasolea se spala si se pune seara la inmuiat pentru a fi preparata a doua zi.
Fasolea se pune la fiert cu apa rece si dupa 10-15 minute se strecoara si se pune din nou la fiert in apa fierbinte cu 1 morcov si 1 frunza de dafin. Se lasa la fiert 1 ora.
Se lasa sa se raceasca in apa ei si apoi se strecoara.
Morcovul fiert si ceapa verde se taie marunt si se adauga in fasole.
Se mai pune ulei crud, otet, sare, piper si patrunjel tocat marunt apoi se amesteca bine.
Deasupra se adauga masline.
Se adauga suflet dupa preferinte.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii