Fasolea se spala si se pune seara la inmuiat pentru a fi preparata a doua zi.
Fasolea se pune la fiert cu apa rece si dupa 10-15 minute se strecoara si se pune din nou la fiert in apa fierbinte cu 1 morcov si 1 frunza de dafin. Se lasa la fiert 1 ora.
Se lasa sa se raceasca in apa ei si apoi se strecoara.
Morcovul fiert si ceapa verde se taie marunt si se adauga in fasole.
Se mai pune ulei crud, otet, sare, piper si patrunjel tocat marunt apoi se amesteca bine.
Deasupra se adauga masline.
Se adauga suflet dupa preferinte.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii