Se lasa fasolea in apa cateva ore, apoi se pune la fiert schimband apa de cel putin doua ori.
Intr-un vas separat se fierbe morcovul care va fi taiat apoi cuburi mici.
Se taie ceapa fideluta iar gogosarii cuburi.
Se scurge de apa fasolea si se pune intr-un bol si se lasa sa ajunga la temperatura camerei, apoi se adauga boabele de mazare, morcovul, gogosarii si ceapa si se amesteca usor.
Se adauga uleiul, sare si piper dupa gust si se omogenizeaza.
Se poate servi si cu muraturi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii