Salata de fasole galbena cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata de fasole galbena cu usturoi

Ingrediente

  • 2 borcane de fasole galbena sau verde (sau ½ kg fasole proaspata)
  • Ceapa alba din belsug (1/2 kg)
  • Usturoi cateva capatani
  • Ulei
  • Sare sau vegeta

Mod de preparare

Fasolea proaspata se curata, se spala si se fierbe. Ceapa se toaca marunt de mana si usturoiul se paseaza. Se caleste ceapa intr-o cantitate generoasa de ulei pana isi schimba culoarea, sa fie aurie. Se adauga apoi usturoiul si se caleste si el. La final punem fasolea scursa bine si le calim impreuna. Potrivim de sare si asta-i tot. Se serveste rece de la frigider. Este o mancare grea dar foarte gustoasa. Cine doreste poate pune fasolea la scurs de ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci