Reteta postata pe: 03 octombrie 2008
Ingrediente
1 borcan de 800 g fasole verde(galbena), 100 g sunca, 200 ml iaurt (cu consistenta mai tare),2 catei de usturoi, frunze de tarhon, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Se lasa la scurs fasolea verde intr-o strecuratoare, pana se curata si se zdrobesc cei doi catei de usturoi si se taie in feliute subtiri (1cmx2cm) sunca (de praga de preferinta)
Se amesteca intr-un bol, folosind o spatula de lemn, toate ingredientele. Se acopera si se lasa la macerat 15-20 de minute.
Se pot folosi frunze de tarhon uscate si maruntite (sau de marar in loc de tarho).
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de fasole verde" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Se spala fasolea se curata si se fierbe in apa sarata cam 15 minute.Se pune ulei inrt-o tigaie ardeiul
5 voturi
2 comentarii
50 min
Cateii de usturoi se zdrobesc cu sarea, se adauga mustarul si uleiul treptat. Pasta obtinuta trebuie
4 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate