autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Salate

Salata “de fitze”

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 ianuarie 2011

Ingrediente
200 gr de sunca, 150 g de branza de capra, Mix de salata, ¼ de castravete, ½ de ardei portocaliu, ½ de ardei galben, 100 g de cuburi de sfecla, 100 g masline verzI, 5-6 rosii cherry, Praf de rosii uscate, 50-70 g de muguri de pin, 1 ceapa rosie, 50 g masline negre, sare, ulei de masline, acetto balsamico, apa minerala

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

10 voturi

Mod de preparare

Se taie sunca in fasiute de 1 cm, se taie ardeiul in cubulete, castravetele se taie pe lungime in bare foarte subtiri, ceapa rosie se taie julien, se agauga cubuletele de sfec la rosie, se adauga mixul de salate, precum si maslinele. Se pun mugurii de pin la prajt in tigaie fara ulei se lasa se se prajeasca un pic si se se adauga in salata, se taie rosiile cherry in jumatate se amesteca bine, iar la final se adauga branza de capra(taiata cubulete sau faramitata inbucati mai mici) si un praf de rosii Kamis.
Se face dressingul si se adauga peste salata, acesta se adauga cu maxim 30 de minute inainte de servire.
Pentru dessign: se poate orna si cu paste prajite ca in fotografiile alaturate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata “de fitze”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu carne
Fasii de vita cu susan si ceapa verde

Fasii de vita cu susan si ceapa verde

Intr-un vas, amesteca zaharul, cu sosul de soia, otetul balsamic, usturoiul, uleiul de nuci, sare

3 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Degetele crocante din piept de pui

Degetele crocante din piept de pui

Se taie pieptul de pui in fasii cat degetul si se pun in smantana (iaurtul) cu sare si piper dupa

6 voturi    12 comentarii
15 min
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2011

    Vreau si eu o fitoasa.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2011

    O delicatesa !...***** La multi ani 2011 !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2011

    Un deliciu!*****

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

10 voturi

Ingrediente

  • 200 gr de sunca
  • 150 g de branza de capra
  • Mix de salata
  • ¼ de castravete
  • ½ de ardei portocaliu
  • ½ de ardei galben
  • 100 g de cuburi de sfecla
  • 100 g masline verzI
  • 5-6 rosii cherry
  • Praf de rosii uscate
  • 50-70 g de muguri de pin
  • 1 ceapa rosie
  • 50 g masline negre
  • sare
  • ulei de masline
  • acetto balsamico
  • apa minerala

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Vreau si eu o fitoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu carne

Salata Boeuf Salata Boeuf

Cartofii se spală în coajă și se pun la la fiert, apoi carnea și legumele, spălate, se pun la fiert cu vegeta. După ce fierb

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Salata de boeuf Salata de boeuf

Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii (avand grija sa pastram un morcov

11 voturi    3 comentarii
3h
Salate cu carne
PUI CU SMANTANA SI HREAN