Salata de fructe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale mari taiate in doua
  • 2 linguri zahar tos sau zahar vanilat
  • 400 g (2 maini mari) fragi sau capsuni taiate sferturi
  • putin grappa sau limocello

Mod de preparare

Portocalele taiate in doar si decojite cu atentie o felie subtire de pe fundul fiecarei, ca asa stea in picioare. Cu o lingura sau un cutit speciala, scoateti cu atentie miezul portocaleleor, avind grija ca jumatatite de coaja sa ramina intacte. Arunzati partea alba, taiti miezul bucatele si puneti-l intr-un bol impreuna cu capsunile sau fragii. Daca va apucati de treaba in avans, puneti fructele la frigider pina cind le veti consuma. Chiar inaite de servire, presarati fructele cu zahara vanilat si adaugati putin alcool-eu folosesc grappa sau limocello. Amestecati bine si puneti salata in jumatatile de portocale. Serviti imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise