Portocalele taiate in doar si decojite cu atentie o felie subtire de pe fundul fiecarei, ca asa stea in picioare. Cu o lingura sau un cutit speciala, scoateti cu atentie miezul portocaleleor, avind grija ca jumatatite de coaja sa ramina intacte. Arunzati partea alba, taiti miezul bucatele si puneti-l intr-un bol impreuna cu capsunile sau fragii. Daca va apucati de treaba in avans, puneti fructele la frigider pina cind le veti consuma. Chiar inaite de servire, presarati fructele cu zahara vanilat si adaugati putin alcool-eu folosesc grappa sau limocello. Amestecati bine si puneti salata in jumatatile de portocale. Serviti imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii