Asa cum bine stim, fructele contin multe vitamine si ar trebui sa nu ne lipseasca din meniul zilnic. Problema este ca, de cele mai multe ori, le mancam la sfarsitul unei mese, considerandu-le un desert racoritor. Gresit, spun nutritionistii! Fructele se mananca separat de alte mese. Incomod, nu-i asa? Sa te apuci sa faci o pauza in care sa cureti fructe si sa le mananci asa, pur si simplu, si parca nici nu tin de foame. De aceea eu am ales alta solutie. Spal cateva fructe, le curat, le tai marunt, adaug si cateva nuci si apoi impart cantitatea in 2 portii, pentru 2 zile, iar la ora potrivita doar deschid cutia cu vitamine si ma infrupt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii