autor:

Cezar

» » Aperitive

Salata de fructe de mare

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2013

Ingrediente
-salată fructe de mare - recomandare Vallepiu 200 gr, -150 grame roșii cherry, -salată verde, -salată rucola, -salată verde iceberg, -varză roșie, -oțet balsamic, -ulei măsline, -sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fructele de mare se pun in bolul in care va fi preparata salata. Salata, rosiile si varza se spala, se taie marunt si se adauga peste fructele de mare. Se adauga ulei de masline, otet balsamic, sare si piper dupa gust si se amesteca bine.

Pentru un plus de savoare se poate adauga putina zeama de lamaie.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fructe de mare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata de fructe de mare

Salata de fructe de mare

Fructele de mare se pun la marinat(3-4 ore)cu zeama de lime, capatana de usturoi taiata in jumatate,

2 voturi    3 comentarii
4h
Salate reci
Salata Cu Fructe De Mare

Salata Cu Fructe De Mare

Se amesteca intr-un bol salata taiata cu fructele de mare peste care s-a presarat putin ulei de masline

13 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -salată fructe de mare - recomandare Vallepiu 200 gr
  • -150 grame roșii cherry
  • -salată verde
  • -salată rucola
  • -salată verde iceberg
  • -varză roșie
  • -oțet balsamic
  • -ulei măsline
  • -sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean