Se taie fructele in cuburi si se pun intr-un vas adinc se presoara cu zahar si koniac si se lasa la macerat o zi in frigider.Vasul trebuie acoperit ca koniacul sa nu se evapora.
A doua zi strecuram zeama de la fructe daca nu este deajuns lichid adaugam putina apa sau suc de portocala.
Se incalzeste putin zeama si se dizolva gelatina complect.
Lasam sa se raceasca putin si adaugam fructele macerate si amestecam ca gelatina sa cuprinda tot.
Se pot adauga stafide sau nuci prajite si taiate bucatele.
Turnam continutul in tava de chec si lasam sa se intareasca citeva ore, dupa care putem servi.
Iese ca o prajitura si este foarte racoritor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii