Se taie fructele in cuburi si se pun intr-un vas adinc se presoara cu zahar si koniac si se lasa la macerat o zi in frigider.Vasul trebuie acoperit ca koniacul sa nu se evapora.
A doua zi strecuram zeama de la fructe daca nu este deajuns lichid adaugam putina apa sau suc de portocala.
Se incalzeste putin zeama si se dizolva gelatina complect.
Lasam sa se raceasca putin si adaugam fructele macerate si amestecam ca gelatina sa cuprinda tot.
Se pot adauga stafide sau nuci prajite si taiate bucatele.
Turnam continutul in tava de chec si lasam sa se intareasca citeva ore, dupa care putem servi.
Iese ca o prajitura si este foarte racoritor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii