Clatim rapid toate fructele, si le punem intr-un castron mare acoperit cu apa, rece timp de 2-3 ore. Clatim fructele, le stoarcem un pic si le punem in oala sub presiune pe aragaz. Adaugam apa, vinul, zaharul, scortisoara, anasonul si feliile de lamaie. Calculam aproape 7 minute de la inceputul fluier si oprim focul.
Scoatem fructele din oala sub presiune si le distribuim in 4 boluri. Lasam siropul la foc mediu pana capata o consistenta siropoasa.
Se toarna siropul peste fructe si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Le servim garnisite cu frisca pe care presaram scortisoara pudra si cu zahar pudra.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii