Salata de gogosari

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg gogosari necuratati
  • 500 ml ulei
  • 400 gr bulion
  • 400 gr mustar
  • 1 cana zahar
  • 1 cana otet
  • sare, piper boabe, foi de dafin

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins apoi se adauga bulionul, mustarul, gogosarii taiati pestisori (Julienne), otetul, zaharul si condimentele.

Se fierb pana pana ce capata consistenta unui sos.

Se pune fierbinte in borcane, se capseaza si se acopera cu o patura lasandu-se sa se raceasca in voie.

Din acesta reteta ies 8 borcane de 720gr.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise