Se pune uleiul la incins apoi se adauga bulionul, mustarul, gogosarii taiati pestisori (Julienne), otetul, zaharul si condimentele.
Se fierb pana pana ce capata consistenta unui sos.
Se pune fierbinte in borcane, se capseaza si se acopera cu o patura lasandu-se sa se raceasca in voie.
Din acesta reteta ies 8 borcane de 720gr.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii