Salata de gogosari

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg gogosari necuratati
  • 500 ml ulei
  • 400 gr bulion
  • 400 gr mustar
  • 1 cana zahar
  • 1 cana otet
  • sare, piper boabe, foi de dafin

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins apoi se adauga bulionul, mustarul, gogosarii taiati pestisori (Julienne), otetul, zaharul si condimentele.

Se fierb pana pana ce capata consistenta unui sos.

Se pune fierbinte in borcane, se capseaza si se acopera cu o patura lasandu-se sa se raceasca in voie.

Din acesta reteta ies 8 borcane de 720gr.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor