SALATA DE GOGOSARI SI CONOPIDA

Timp pregatire
1500 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4kg gogosari
  • 2kg morcov
  • 2kg conopida
  • 1litru otet
  • 1/2 ulei
  • 1/2 zahar
  • 4 linguri miere
  • 1 lingura sare
  • 6 aspirine
  • boabe mustar
  • boabe coriandru

Mod de preparare

Gogosarii se taie felii,morcovul se da prin razatoarea mare,conopida se rupe bucatele mici,se face sosul din otet ,ulei,zahar,miere,sare,si aspirine, se fierbe si se toarna peste legumele taiate..

Se lasa 24 ore se mai amesteca din cand in cand, in borcane se pun boabele de mustar si coriandru apoi legumele,si se stirilizeaza la baie marie 20 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise