SALATA DE GOGOSARI SI CONOPIDA

Timp pregatire
1500 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4kg gogosari
  • 2kg morcov
  • 2kg conopida
  • 1litru otet
  • 1/2 ulei
  • 1/2 zahar
  • 4 linguri miere
  • 1 lingura sare
  • 6 aspirine
  • boabe mustar
  • boabe coriandru

Mod de preparare

Gogosarii se taie felii,morcovul se da prin razatoarea mare,conopida se rupe bucatele mici,se face sosul din otet ,ulei,zahar,miere,sare,si aspirine, se fierbe si se toarna peste legumele taiate..

Se lasa 24 ore se mai amesteca din cand in cand, in borcane se pun boabele de mustar si coriandru apoi legumele,si se stirilizeaza la baie marie 20 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise