autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salata de Humus

Autor: Cristina Cristea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Cristea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2006

Ingrediente
-300grame naut, -patrunjel, -doua linguri cu ulei de masline, -sare, -piper, -lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

27 voturi

Mod de preparare

Se inmoaie boabele de naut intr-un vas cu apa.Se punapoi la fiert circa o ora.Cand s-au inmuiat suficient,se scurg de apa in care au fiert,pastrandu-se insa jumatate de pahar din aceasta apa.Se piseaza boabele de naut,se adauga uleiul,sarea si piperul dupa gust.Dupa omogenizare,se adauga treptat jumatatea de pahar cu apa,amestecandu-se incontinuu,pana ce se obtine o pasta.
SFAT:Se serveste cu felii de lamaie si verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Humus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu mazare

Tarta cu mazare

1.Se framanta un aluat din faina cernuta si amestecata cu pesmetul si praful de copt.ou amestecat

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Paine prajita cu usturoi

Paine prajita cu usturoi

Se freaca untul cu ulei pana devine o pasta moale. (Daca untul este prea tare, se incalzeste putin

8 voturi    0 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Imi place la nebunie...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

    Interesanta denumirea, interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

27 voturi

Ingrediente

  • -300grame naut
  • -patrunjel
  • -doua linguri cu ulei de masline
  • -sare
  • -piper
  • -lamaie

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place la nebunie...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci Champinion cu cascaval.