autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de legume

Autor: geaman oana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: geaman oana (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
Ingredientele se pun in functie de cantitatea dorita., Eu pun pentru doua perosane 1 morcov, o telina mica, un pastarnac, o radacina patrunjel, un mar ( un soi mai acru), usturoi dupa gust, sare, maioneza (eu o prepar acasa), otet de la gogosari in otet.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se dau prin razatoare radacinoasele albe si marul si se pun in otetul de la gogosari. Daca nu aveti puteti face un amestec din otet, miere de albine si apa. Se storc legumele si se pun intr-un bol. Aceeasi procedura se face si la morcov. Morcovul se rade la urma deoarece se coloreaza otetul. Usturoiul se piseaza si se pune peste legume. Eu pun 2 catei de usturoi. Se amesteca toate legumele si se pune maioneza cat sa le cuprinda, ca la salata boeuf. se pune sare dupa gust. Se poate servi si dimineata pe o felie de paine prajita sau la diferite ocazii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de legume fierte cu maioneza de post

Salata de legume fierte cu maioneza de post

Am spalat bine fasolea verde,buchetelele de conopida si de broccoli ,morcovul si verdeata.Legumele

12 voturi    13 comentarii
30 min
Retete de post
Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Intr o oala mare se pun 4 litri de apa cu sare. Din rozmarin, cimbru, patrunjel se face un buchet

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingredientele se pun in functie de cantitatea dorita.
  • Eu pun pentru doua perosane 1 morcov
  • o telina mica
  • un pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • un mar ( un soi mai acru)
  • usturoi dupa gust
  • sare
  • maioneza (eu o prepar acasa)
  • otet de la gogosari in otet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata de orez asortata