autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de legume

Autor: geaman oana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: geaman oana (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
Ingredientele se pun in functie de cantitatea dorita., Eu pun pentru doua perosane 1 morcov, o telina mica, un pastarnac, o radacina patrunjel, un mar ( un soi mai acru), usturoi dupa gust, sare, maioneza (eu o prepar acasa), otet de la gogosari in otet.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se dau prin razatoare radacinoasele albe si marul si se pun in otetul de la gogosari. Daca nu aveti puteti face un amestec din otet, miere de albine si apa. Se storc legumele si se pun intr-un bol. Aceeasi procedura se face si la morcov. Morcovul se rade la urma deoarece se coloreaza otetul. Usturoiul se piseaza si se pune peste legume. Eu pun 2 catei de usturoi. Se amesteca toate legumele si se pune maioneza cat sa le cuprinda, ca la salata boeuf. se pune sare dupa gust. Se poate servi si dimineata pe o felie de paine prajita sau la diferite ocazii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de mei cu legume coapte

Salata de mei cu legume coapte

Legumele se spala, se curata si se taie bucati potrivite. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h
Salate
SALATA DE LEGUME MULTICOLORA

SALATA DE LEGUME MULTICOLORA

Cartofii se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare. Separat se curata sfecla,morcovul

33 voturi    4 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingredientele se pun in functie de cantitatea dorita.
  • Eu pun pentru doua perosane 1 morcov
  • o telina mica
  • un pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • un mar ( un soi mai acru)
  • usturoi dupa gust
  • sare
  • maioneza (eu o prepar acasa)
  • otet de la gogosari in otet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata mixta cu pasta de susan- specifica tarilor arabe