Salata de legume

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingredientele se pun in functie de cantitatea dorita.
  • Eu pun pentru doua perosane 1 morcov, o telina mica, un pastarnac, o radacina patrunjel, un mar ( un soi mai acru), usturoi dupa gust, sare, maioneza (eu o prepar acasa), otet de la gogosari in otet.

Mod de preparare

Se dau prin razatoare radacinoasele albe si marul si se pun in otetul de la gogosari. Daca nu aveti puteti face un amestec din otet, miere de albine si apa. Se storc legumele si se pun intr-un bol. Aceeasi procedura se face si la morcov. Morcovul se rade la urma deoarece se coloreaza otetul. Usturoiul se piseaza si se pune peste legume. Eu pun 2 catei de usturoi. Se amesteca toate legumele si se pune maioneza cat sa le cuprinda, ca la salata boeuf. se pune sare dupa gust. Se poate servi si dimineata pe o felie de paine prajita sau la diferite ocazii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise