autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de legume

Autor: tia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
rosii, castraveti, marole (salata verde), ceapa verde, masline, sare, ulei, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

1.Instructiuni de taiere: ceapa se taie marunt (puteti folosi doar cozile verzi); rosiile si castravetii se taie cuburi; salata verde se taie fasii destul de late (1 cm) pentru un aspect placut; maslinele se pot lasa intregi.
2. Se pun legumele in bol. Se adauga sare, ulei si putina zeama de lamie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Salata de legume si ciuperci cu maioneza

Salata de legume si ciuperci cu maioneza

1. Decojim cartofii fierti si morcovul. 2. Dam prin razatoarea cu gauri mari cartofii, morcovul

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Legume aromate la cuptor