- Rosiile, vinetele si ardeii se coc pe o tabla, dupa ce s-au racit se curata de coaja. Merele se coc si ele dar nu trebuie sa fie foarte moi, sa fie tari atat cat po fi taiate ib cubulete si puse in salatiera. Vinetele se toaca si se pun intr-un castron. Rosiile si ardeii se taie in bucatele marunte si se pun in salatiera.
- Intr-un bol se pune 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline, se mai adauga maioneza din usturoi a la Tradaro, smantana, otet balsamic alb, sare, piper negru praf dupa gust si se amesteca bine.
- Acest amestec se pune cate putin in vinetele din castron amestecand mereu pana totul se incorporeaza, apoi totul se rastoarna in salatiera si se amesteca usor prin rasturnare.
Se orneaza cu frunze de busuioc si se serveste dupa dorinta.
Se adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii