Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura de frunze de patrunjel,ienibahar ,piper si dafin.Cand carnea este aproape fiarta se adauga morcovii,pastarnaci si telina.Cand sunt zarzavaturile fierte se pun si cartofii si se mai lasa la fiert aprox 10 min pana sunt si cartofii fierti.
Se strecoara de supa si se lasa sa se raceasca.Se toaca si carnea si legumele cubulete apoi se adauga mazarea scursa de zeama si castraveciorii taiati cat mai fin .Separat se amesteca maioneza cu patrunjelul crud tocat fin,piper si daca mai trebuie sare .Se toarna sosul de maioneza peste amestecul de legume si carne apoi se amesteca usor pana se

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii