Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura de frunze de patrunjel,ienibahar ,piper si dafin.Cand carnea este aproape fiarta se adauga morcovii,pastarnaci si telina.Cand sunt zarzavaturile fierte se pun si cartofii si se mai lasa la fiert aprox 10 min pana sunt si cartofii fierti.
Se strecoara de supa si se lasa sa se raceasca.Se toaca si carnea si legumele cubulete apoi se adauga mazarea scursa de zeama si castraveciorii taiati cat mai fin .Separat se amesteca maioneza cu patrunjelul crud tocat fin,piper si daca mai trebuie sare .Se toarna sosul de maioneza peste amestecul de legume si carne apoi se amesteca usor pana se
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii