Ingrediente
1/2 kg cartofi,, 200 g sunca, , 1 morcov,, 1 sfecla rosie,, 1 ceapa,, 3 castraveti murati,, 2 galbenusuri,, 1/2 lamaie, , sare,, verdeata tocata,, masline, sos knorr, 1 cana ulei, 1 lingura mustar
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
1 vot
Mod de preparare
Cand sunt gata, se curata si se taie felii subtiri cat timp sunt calzi.
Se stropesc cu ulei.
Din 2 galbenusuri crude, mustarul, zeama de la 1/2 lamaie si cana de ulei se face o maioneza groasa care se lasa deoparte.
Sfecla, fiarta separat, se cutara si se taie felii subtiri, se pune in salatiera dupa ce s-a racit.
Se adauga ceapa taiata marunt, o data cu castravetii curatati de coaja si taiati felii subtiri.
Se adauga si cartofii.
Legumele se amesteca bine, se sareaza si peste ele se adauga sunca taiata marunt.
Se leaga amestecul cu maioneza, se pune in salatiera, se orneaza cu jumatati de masline si verdeata si se pune la rece o ora inainte de a fi servita. Se poate inlocui amestacul cu maioneza cu sosul knorr salad dressing .
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010
Super !