Se pot adauga mai multe legume, asta depinde si de gustul fiecaruia. Intr-o oala se fierb pastele impreuna cu cei 3 catei de usturoi conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece.
In timp ce pastele fierb, legumele se spala si se taie dupa cum urmeaza: rosiile, ceapa verde si ardeiul gras se taie cubulete si se pun intr-un castron impreuna cu maslinele fara samburi.
Intr-un castronel se pun uleiul de masline, busuiocul, sarea, piperul, tarhonul, sucul de lamaie si usturoiul strivit care a fiert impreuna cu pastele. Se amesteca energetic pana se omogenizeaza foarte bine. Puteti pune doar 4 linguri de ulei de masline daca este foarte amar.
Pastele se pun peste legumele taiate, se adauga dressingul si mararul verde tocat marunt. Se amesteca usor si se mai adauga sare daca este nevoie. Salata este foarte gustoasa si se serveste atat calda, cat si rece.
Sa aveti pofta!
Mai multe detalii puteti gasi aici: http://bucatariastefaniei.blogspot.ro/2014/03/salata-de-legume-si-paste.html
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii