Se pot adauga mai multe legume, asta depinde si de gustul fiecaruia. Intr-o oala se fierb pastele impreuna cu cei 3 catei de usturoi conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece.
In timp ce pastele fierb, legumele se spala si se taie dupa cum urmeaza: rosiile, ceapa verde si ardeiul gras se taie cubulete si se pun intr-un castron impreuna cu maslinele fara samburi.
Intr-un castronel se pun uleiul de masline, busuiocul, sarea, piperul, tarhonul, sucul de lamaie si usturoiul strivit care a fiert impreuna cu pastele. Se amesteca energetic pana se omogenizeaza foarte bine. Puteti pune doar 4 linguri de ulei de masline daca este foarte amar.
Pastele se pun peste legumele taiate, se adauga dressingul si mararul verde tocat marunt. Se amesteca usor si se mai adauga sare daca este nevoie. Salata este foarte gustoasa si se serveste atat calda, cat si rece.
Sa aveti pofta!
Mai multe detalii puteti gasi aici: http://bucatariastefaniei.blogspot.ro/2014/03/salata-de-legume-si-paste.html
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu