autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Salata de macaroane cu spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g macaroane scurte, , sare,, 500 g rosii, , 200 g spanac, , 200 g branza telemea, , 1/2 legatura busuioc verde, , 100 g masline verzi, , zeama de la o lamaie, , piper, , 100 ml zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , 5 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele “al dente” in apa cu sare. Rosiile se spala si se taie in patru; spanacul se spala si se lasa sa se scurga; telemeaua se taie cubulete; busuiocul se alege si se toaca marunt, iar maslinele se pun intr-o strecuratoare sa se scurga. Se prepara o marinata, amestecand zeama de lamaie cu sare, piper, busuioc, zeama de zarzavat si ulei, si se toarna peste macaroanele scurse si puse intr-un castron. Se incorporeaza rosiile, spanacul, maslinele si branza, se lasa sa se patrunda circa 10 minute si se mai gusta o data de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de macaroane cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Mini pizza

Mini pizza

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine, o sa fie ca firimituri, apoi adaugati

0 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste simple pentru garnitura

Paste simple pentru garnitura

Cand clocoteste apa cu sare si ulei, adaug pastele.Le strecor dupa ce sunt fierte, clatesc cu apa.

6 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g macaroane scurte
  • sare,
  • 500 g rosii
  • 200 g spanac
  • 200 g branza telemea
  • 1/2 legatura busuioc verde
  • 100 g masline verzi
  • zeama de la o lamaie
  • piper
  • 100 ml zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • 5 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Lasagnia cu carne tocata