autor:

SIMONA PATRAS

» » Salate

Salata de mei cu legume coapte

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2016

Ingrediente
* 100 g mei, * 1 dovleac placintar, * 1 sfecla rosie, * 2 ardei, * 2 gogosari, * 2 ardei verzi, * 2 cepe, * cimbru verde, * sare de mare grunjoasa, * ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata si se taie bucati potrivite.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pun cateva fire de cimbru, sare grunjoasa de mare, se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20 - 25 minute.
Intre timp meiul se spala apoi se fierbe intr-o cantitate de apa de cel putin patru ori mai mare timp de 15-20 minute sau pana se patrunde.

Intr-un vas se amesteca meiul fiert cu legumele coapte, apoi se adauga uleiul de masline, sare si piper dupa gust.
S-aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de mei cu legume coapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate
Salata cu ridiche alba si telemea

Salata cu ridiche alba si telemea

Spalati, curatati si taiati fasii de ridiche alba cu ajutorul unui cutit economic (peeler); Adaugati

1 vot    0 comentarii
10 min
Salate
Salata orientala, reinterpretata, cu cartofi noi

Salata orientala, reinterpretata, cu cartofi noi

Spalati bine cartofii si taiati-i in 4 sau in 2 daca sunt mai mici; Puneti-i la fiert in apa cu

4 voturi    0 comentarii
30 min
Salate

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • * 100 g mei
  • * 1 dovleac placintar
  • * 1 sfecla rosie
  • * 2 ardei
  • * 2 gogosari
  • * 2 ardei verzi
  • * 2 cepe
  • * cimbru verde
  • * sare de mare grunjoasa
  • * ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate

Paste cu dovlecei si ciuperci Paste cu dovlecei si ciuperci

Ciupercile se spala si se curata, apoi se taie felii. Dovlecelul se curata de coaja, se taie in doua si se scot semintele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
10 Aperitive festive (tabla de sah, tartine vesele, snitzele si salate) 10 Aperitive festive (tabla de sah, tartine vesele, snitzele si salate)

Chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele si oul batut, se dau prin faina si

219 voturi    50 comentarii
6h 30 min
Aperitive
Salata Mea a la Russe