Legumele se spala, se curata si se taie bucati potrivite.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pun cateva fire de cimbru, sare grunjoasa de mare, se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20 - 25 minute.
Intre timp meiul se spala apoi se fierbe intr-o cantitate de apa de cel putin patru ori mai mare timp de 15-20 minute sau pana se patrunde.
Intr-un vas se amesteca meiul fiert cu legumele coapte, apoi se adauga uleiul de masline, sare si piper dupa gust.
S-aveti pofta !
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii