autor:

SIMONA PATRAS

» » Salate

Salata de mei cu legume coapte

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2016

Ingrediente
* 100 g mei, * 1 dovleac placintar, * 1 sfecla rosie, * 2 ardei, * 2 gogosari, * 2 ardei verzi, * 2 cepe, * cimbru verde, * sare de mare grunjoasa, * ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata si se taie bucati potrivite.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pun cateva fire de cimbru, sare grunjoasa de mare, se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20 - 25 minute.
Intre timp meiul se spala apoi se fierbe intr-o cantitate de apa de cel putin patru ori mai mare timp de 15-20 minute sau pana se patrunde.

Intr-un vas se amesteca meiul fiert cu legumele coapte, apoi se adauga uleiul de masline, sare si piper dupa gust.
S-aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de mei cu legume coapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate
Salata Mea a la Russe

Salata Mea a la Russe

- Fierbeți cartofii și morcovii cu foile de dafin; - Fierbeți ouăle; - Tocați apoi toate legumele,

1 vot    1 comentariu
40 min
Salate
Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Fierbem ouale de prepelita si le lasam sa se racoreasca. Intre timp, curatam napii si ii taiem cubulete.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • * 100 g mei
  • * 1 dovleac placintar
  • * 1 sfecla rosie
  • * 2 ardei
  • * 2 gogosari
  • * 2 ardei verzi
  • * 2 cepe
  • * cimbru verde
  • * sare de mare grunjoasa
  • * ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate

Salata alba Salata alba

Pieptul de pui se desface si se taie felii si apoi cuburi, sunca se taie cuburi mici, castravetii se taie felii subtiri si se pun intr-un

0 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Nautul la conserve se mentine destul de bine, din punct de vedere al nutrientilor, existand o pierdere de maximum 15% de vitamine fata

2 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post
Salata cu dovlecei pane si sos tartar