- Salata se curata de frunzele vestede, se desface frunza cu frunza si se spala foarte bine, apoi se rupe in buvatele potrivite si se pune in salatiera.
- Din cele 6 oua, se taie cinci oua in feliute si se aseaza peste salata. Ridichile se dau pe razatoarea mare si se adauga in salatiera impreuna cu ceapa si patrunjelul tocate marunt.
Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.
- Smantana, mustarul, branza de vaci si maioneza de morcov Tradaro se freaca si se pun in salatiera si se mai adauga chili, sare, piper si otet balsamic dupa gust, se amesteca salata prin rasturnare pentru ca salata verde si ouale fierte sa nu se zdrobeasca.
- Se orneaza cu oul ramas taiat feliute, masline si cateva frunze de patrunjel verde intregi.
Se serveste dupa preferinte.
Peste toate se adauga si un pic de suflet.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii