Ingrediente
* 1 capatana salata verde, * 6 oua fierte (rascoapte), * 1 fir de ceapa verde, * 4-5 ridichi de luna, * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean, * 3 linguri ulei de masline, * 3 linguri apa, * otet balsamic, * 2 linguri mustar dulce, * 1 lingura smantana, * 2 linguri branza de vaci proaspata, * 1 lingura maioneza de morcov Tradaro, * 1 lingura patrunjel verde, * 10-15 masline nu prea mari, * 1/4 lingurita chili, * sare, * piper praf
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
1 vot
Mod de preparare
- Din cele 6 oua, se taie cinci oua in feliute si se aseaza peste salata. Ridichile se dau pe razatoarea mare si se adauga in salatiera impreuna cu ceapa si patrunjelul tocate marunt.
Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.
- Smantana, mustarul, branza de vaci si maioneza de morcov Tradaro se freaca si se pun in salatiera si se mai adauga chili, sare, piper si otet balsamic dupa gust, se amesteca salata prin rasturnare pentru ca salata verde si ouale fierte sa nu se zdrobeasca.
- Se orneaza cu oul ramas taiat feliute, masline si cateva frunze de patrunjel verde intregi.
Se serveste dupa preferinte.
Peste toate se adauga si un pic de suflet.
Pofta buna!