Reteta postata pe: 30 mai 2009
Ingrediente
* 150 g papadie, * 2 linguri otet balsamic, * 1 plic Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi, * 3 linguri ulei de masline, * 3 linguri apa, * 1 lingura plina patrunjel, * 1 lingura smantana, * sare, * piper praf
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
- Se folosesc frunze tinere si fragede de papadie, se spala bine cu apa rece apoi se pun intr-un vas in care s-a pus un litru de apa cu o lingura de sare si se lasa circa 30 de minute. Dupa aceea frunzele se clatesc in mai multe ape si se lasa cateva minute sa se scurga apoi se pun in salatiera.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.
- Se mai adauga o lingura plina de patrunjel verde tocat marunt, smantana diluata cu otet balsamic, sare si piper praf dupa gust.
Se serveste imediat la friptura, cartofi prajiti, omleta, ochiuri, etc.
Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de papadie a la Tradaro" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Se fierb ouale 20 de minute. Se spala salata si se toaca marunt. Se face maioneza din 2 galbenusuri
28 voturi
10 comentarii
1h
Se spala salata si de taie. Se feliaza si castravetele si rosia. Se amesteca toate, dupa care sa
14 voturi
8 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
costy1969 (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009
in timpul anului putem folosi rucola,este acelasi ingredient,dar raman la parerea mea ca folosesti foarte des smantana sau diferite maioneze la salate.daca le mananci imediat este ok,dar daca ramane se flescaeste si nu mai este buna de nimic.eventual dresingul se poate servi separat,pentru a pastra salata proaspata.