Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se lasa sa se raceasca. Ciupercile se calesc in putin ulei si se lasa sa se raceasca si ele. Se amesteca pastele fierte si racite cu ciupercile racite si ele, cu porumbul stors bine de apa, castravetii murati taiati cubulete si storsi, maioneza, sare si piper. Salata se da la rece cam 1 ora inainte de-a fi servita.
*Puteti adauga si ceva muschi file afumat sau sunca presata daca doriti. Eu am preferat s-o fac fara carne.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii