Se fierb pastele in apa cu putina sare,conform instructiunilor de pe pachet.Se dau sub un jet de apa rece,se lasa la scurs,se pun intr-un bol si se amesteca cu una din lingurile de ulei de masline.Ouale se fierb,se curata si se taie in patru.Rosioarele se spala si se taie pe jumatate.(sau in patru) Maslinele se scurg bine si se taie si ele pe jumatate.Sunca se taie in suvite.Intr-un bol mai micut se pregateste amestecul de ulei,otet,sare,zahar si piper.Se adauga peste paste si se amesteca bine.Imediat se adauga maslinele,sunca presata,rosioarele,tonul scurs bine de ulei si se amesteca totul.Se potriveste de sare.La sfarsit se adauga ouale si se amesteca usor ca sa ramana cat mai intregi.Se lasa putin la frigider si se serveste ca mancare principala sau ca aperitiv.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii