Salata de paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr paste
  • 3 morcovi
  • 3 dovlecei
  • 2 linguri ulei si inca 5 linguri pentru sos
  • 175 gr sunca felii
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura patrunjel

Mod de preparare

Fierbem pastele in apa usor sarata.Taiem morcovi si dovlecei de-a lungul sau bucatele si le calim in ulei.Punem pastele intr-o tava iar deasupra punem morcovi si dovlecei iar peste sunca.Facem un sos din ulei,zeama de lamaie si patrunjel si il piunem peste paste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise