Se fierb pastele 10 - 12 minute in apa clocotita sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce devin 'al dente'. Se dau printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Se opareste buchetul de broccoli aproximativ 3 minute si se da printr-un jet de apa rece. Se separa si se adauga peste pastele scurse si sunca de pui taiata cubulete.
Se curata de coaja para, se taie cubulete si se stropesc cu putin suc de lamaie pentru a nu oxida. Se curata si portocala si se taie cubulete iar boabele de struguri in jumatati.
Se amesteca incet toate ingredientele, se stropesc cu putin ulei si se rasneste putin piper dupa preferinta.
Se aseaza pe o farfurie, se adauga frunzele de salata, se orneaza cu stafide si fistic si se poate servi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii