Se fierb pastele 10 - 12 minute in apa clocotita sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce devin 'al dente'. Se dau printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Se opareste buchetul de broccoli aproximativ 3 minute si se da printr-un jet de apa rece. Se separa si se adauga peste pastele scurse si sunca de pui taiata cubulete.
Se curata de coaja para, se taie cubulete si se stropesc cu putin suc de lamaie pentru a nu oxida. Se curata si portocala si se taie cubulete iar boabele de struguri in jumatati.
Se amesteca incet toate ingredientele, se stropesc cu putin ulei si se rasneste putin piper dupa preferinta.
Se aseaza pe o farfurie, se adauga frunzele de salata, se orneaza cu stafide si fistic si se poate servi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii