autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Salata de paste cu nuci caju si coriandru

Autor: adib (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adib (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
Ingrediente:, , 1-2 cani cu apa, 1 ceasca nuci caju, 3 linguri suc de lamaie, 2 linguri ulei, 1 lingura seminte de mustar, 1 lingura boia, 3 rosii maruntite, 300 g vermicelli, 200 g fasole verde fiarta, sare, piper, 1 ceasca frunze verzi de coriandru, tocate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Preparare:

Se pune in blender apa, jumatate din nucile caju si sucul de lamaie. Se obtine astfel o pasta destul de omogena.Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc putin semintele de mustar. Se adauga rosiile, boia si pasta de nuci caju. Se ia de pe foc. Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala si se fierbe fasolea verde. Cand inca nu este chiar gata, se adauga vermicelli. Se fierbe totul pana ce pastele sunt fierte, dar nu prea moi.

Se scurg de apa si se adauga peste ingredientele din tigaie. Se asezoneaza cu sare si piper si se garniseste cu restul de coriandru si restul de nuci caju.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu nuci caju si coriandru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tagliatelle

Tagliatelle

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Muschiul de vita se taie joulienne si se pune la sotat impreuna

2 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Penne quatro formaggi

Penne quatro formaggi

Am topit untul intr-o tigaie si peste el am pus smantana si branzeturile.Intre timp am fiert pastele

2 voturi    2 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Aici ar fi trebuit niste poze.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1-2 cani cu apa
  • 1 ceasca nuci caju
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura seminte de mustar
  • 1 lingura boia
  • 3 rosii maruntite
  • 300 g vermicelli
  • 200 g fasole verde fiarta
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca frunze verzi de coriandru
  • tocate

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Aici ar fi trebuit niste poze.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu pui si bacon