autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Salata de paste cu nuci caju si coriandru

Autor: adib (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adib (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
Ingrediente:, , 1-2 cani cu apa, 1 ceasca nuci caju, 3 linguri suc de lamaie, 2 linguri ulei, 1 lingura seminte de mustar, 1 lingura boia, 3 rosii maruntite, 300 g vermicelli, 200 g fasole verde fiarta, sare, piper, 1 ceasca frunze verzi de coriandru, tocate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Preparare:

Se pune in blender apa, jumatate din nucile caju si sucul de lamaie. Se obtine astfel o pasta destul de omogena.Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc putin semintele de mustar. Se adauga rosiile, boia si pasta de nuci caju. Se ia de pe foc. Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala si se fierbe fasolea verde. Cand inca nu este chiar gata, se adauga vermicelli. Se fierbe totul pana ce pastele sunt fierte, dar nu prea moi.

Se scurg de apa si se adauga peste ingredientele din tigaie. Se asezoneaza cu sare si piper si se garniseste cu restul de coriandru si restul de nuci caju.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu nuci caju si coriandru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Ravioli cu smantana

Ravioli cu smantana

Se pun Ravioli in multa apa fierbinte cu sare, se fierb 6-7 minute, se strecoara, se lasa sa se scurga

8 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pizza facuta in casa

Pizza facuta in casa

Se framanta aluatul si se lasa la dospit pana terminam de taiat mezelurile Se taie mezelurile

11 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Aici ar fi trebuit niste poze.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1-2 cani cu apa
  • 1 ceasca nuci caju
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura seminte de mustar
  • 1 lingura boia
  • 3 rosii maruntite
  • 300 g vermicelli
  • 200 g fasole verde fiarta
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca frunze verzi de coriandru
  • tocate

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Aici ar fi trebuit niste poze.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mamaliga cu branza si omleta la cuptor