1. Sucul de lamaie, coaja rasa de lamaie si 5 linguri de ulei se turmixeaza, se adauga sare, piper si un manunchi de frunze de menta.
2. Se caleste verdeata unui fir de ceapa verde timp de 3 minute in 2 linguri ulei, se adauga 2 linguri de suc de lamaie, 1/2 din cantitatea de sunca feliata si 80g. pepene galben.
3. Se fierb pastele scurte (spirale, melcisori)= si, inainte cu un minut de a se lua de pe foc, se adauga in apa partea alba a 4 fire de ceapa verde. Se scurg pastele si se lasa sa se raceasca. Apoi, se pune sosul peste paste, restul de pepene si, pana la servire, se tine in frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii