autor:

burdulea maria elena

» » Paste si pizza

SALATA DE PASTE FAINOASE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Ingrediente
1 punga paste fainoase(intotdeauna folosesc spirale, imi place cum arata), 2 cepe, 3 linguri de bulion, 100 ml ulei, 100 ml otet din vin, 3 catei de usturoi, 3 linguri de miere, busuioc verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Pastele fierte dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg de apa, se amesteca cu usturoiul maruntit, ceapa taiata fin(chiar razuita pe razatoare cu gauri mici), se adauga otetul, mierea si un sos preparat din bulion si ulei. Dupa ce omogenizam preparatul cu grija, aseazam pastele pe un platou. Putem presara busuioc verde tocat, pt o aroma aparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE PASTE FAINOASE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Macaroane simple

Macaroane simple

- Se pun macaroane la fiert in apa ce fierbe, care am sarat-o un pic si am pus 2 linguri de ulei

15 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Ravioli cu branza

Ravioli cu branza

Pastele ravioli se fierb in apa clocotita cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg si se lasa intr-un

18 voturi    2 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Multumim pentru idee. Cred ca e grozav de buna.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

    Mmmmmmmmm cred ca este un deliciu,felicitari.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Suna bine reteta,si cred ca este si buna.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Interesanta combinatia de miere, usturoi, ceapa..........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      In mod sigur este o bunatate...

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Interesant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 punga paste fainoase(intotdeauna folosesc spirale
  • imi place cum arata)
  • 2 cepe
  • 3 linguri de bulion
  • 100 ml ulei
  • 100 ml otet din vin
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri de miere
  • busuioc verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Multumim pentru idee. Cred ca e grozav de buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete cu sos de smantana, pui si ciuperci