autor:

burdulea maria elena

» » Paste si pizza

SALATA DE PASTE FAINOASE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Ingrediente
1 punga paste fainoase(intotdeauna folosesc spirale, imi place cum arata), 2 cepe, 3 linguri de bulion, 100 ml ulei, 100 ml otet din vin, 3 catei de usturoi, 3 linguri de miere, busuioc verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Pastele fierte dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg de apa, se amesteca cu usturoiul maruntit, ceapa taiata fin(chiar razuita pe razatoare cu gauri mici), se adauga otetul, mierea si un sos preparat din bulion si ulei. Dupa ce omogenizam preparatul cu grija, aseazam pastele pe un platou. Putem presara busuioc verde tocat, pt o aroma aparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE PASTE FAINOASE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tagliatelle picante cu bacon, usturoi si parmesan

Tagliatelle picante cu bacon, usturoi si parmesan

Curatam rosiile. Eu nu le-am mai oparit sa le curat si de coaja ci le-am scos doar miezul apoi le-am

0 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza
Gnocchi Mare e Monti

Gnocchi Mare e Monti

Se fierb gnocchi in apa cu sare si ulei de masline.Intro tigaie faina de teflon,pui ulei de masline

4 voturi    4 comentarii
35 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Multumim pentru idee. Cred ca e grozav de buna.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

    Mmmmmmmmm cred ca este un deliciu,felicitari.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Suna bine reteta,si cred ca este si buna.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Interesanta combinatia de miere, usturoi, ceapa..........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      In mod sigur este o bunatate...

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Interesant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 punga paste fainoase(intotdeauna folosesc spirale
  • imi place cum arata)
  • 2 cepe
  • 3 linguri de bulion
  • 100 ml ulei
  • 100 ml otet din vin
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri de miere
  • busuioc verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Multumim pentru idee. Cred ca e grozav de buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ravioli cu ciuperci