autor:

burdulea maria elena

» » Paste si pizza

SALATA DE PASTE FAINOASE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Ingrediente
1 punga paste fainoase(intotdeauna folosesc spirale, imi place cum arata), 2 cepe, 3 linguri de bulion, 100 ml ulei, 100 ml otet din vin, 3 catei de usturoi, 3 linguri de miere, busuioc verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Pastele fierte dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg de apa, se amesteca cu usturoiul maruntit, ceapa taiata fin(chiar razuita pe razatoare cu gauri mici), se adauga otetul, mierea si un sos preparat din bulion si ulei. Dupa ce omogenizam preparatul cu grija, aseazam pastele pe un platou. Putem presara busuioc verde tocat, pt o aroma aparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE PASTE FAINOASE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu piept de pui si keizer

Pizza cu piept de pui si keizer

Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele,

17 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pizza Calzone

Pizza Calzone

Prima data se prepara aluatul: se cerne faina, se adauga sarea, se face o adancitura in mijloc si

7 voturi    3 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Multumim pentru idee. Cred ca e grozav de buna.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

    Mmmmmmmmm cred ca este un deliciu,felicitari.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Suna bine reteta,si cred ca este si buna.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Interesanta combinatia de miere, usturoi, ceapa..........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      In mod sigur este o bunatate...

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Interesant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 punga paste fainoase(intotdeauna folosesc spirale
  • imi place cum arata)
  • 2 cepe
  • 3 linguri de bulion
  • 100 ml ulei
  • 100 ml otet din vin
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri de miere
  • busuioc verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Multumim pentru idee. Cred ca e grozav de buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu branza telemea