Pastele se fierb in apa cu sare,se trec prin jet de apa rece si se scurg.
Se taie bucati sardelele si rosiile.
Se amesteca pastele cu rosiile,sardelele ,cu caperele scurse,maslinele si uleiul.
Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,otet si zahar.
Se rade parmezanul si se presara pe salata.
Se orneaza cu frunze de busuioc.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii