Pestele se pune la fiert in apa cu sare,pentru cca 7-8 minute,avand grija sa il spumuim din cand in cand;
Dupa fierbere se scoate se lasa la racit;
Ardeiul gras se spala,se curata,se taie cubulete,se pune intr-un bol;
Ceapa verde se toaca,morcovul curatat si spalat se da prin razatoarea mare ,se toaca patrunjelul,iar jumatate din acesta,impreuna cu celelalte ingrediente,se adauga peste ardei;
Pestele se taie marunt,se adauga in bol,se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si oregano,se adauga maioneza si se amesteca usor;
Se serveste pe un platou ornat cu frunze de salata,pe margine cu felii de lamaie,deasupra punandu-se restul de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii