autor:

Adina

» » , Aperitive, Salate

Salata de peste

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2010

Ingrediente
2 pesti (macrou afumat), 7 fire ceapa verde, zeama de lamaie, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

14 voturi

Mod de preparare

1. Desfacem macroul de pe os, il maruntim si-l asezam intr-un castron.
2. Tocam ceapa verde marunt si o punem peste peste;
3. Punem piper (dupa gust), turnam zeama de la 2 lamai si amestecam.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Salata festiva de peste

Salata festiva de peste

Prajim crevetii in ulei fierbinte,3-4 minute, apoi ii lasam la racit si scurs pe un servet absorbant.

5 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Merita incercata !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte bun si frumos.

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

    Felicitari!Arata foarte frumos!

    • Fara foto

      Vero , 30 martie 2010

      Pare .... yamiii yam ;-)

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Multumesc pentru "laude". Va pup pe toate

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Ce frumos e aranjat.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      fin decorul!f.bun!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Delicios si ce frumos l-ai decorat!*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Imi place tare mult...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

9 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata cu macrou afumat