Se pun la fiert cartofii intregi, ceapa se taie felii si se fierbe 20min in apa cu 50ml otet, sare, piper, dafin, ienibahar, cand e bine fiarta se scurge si se raceste. Pestele se fierbe 5 minute in apa cu putina sare, se curata de pielita si se rupe in bucatele (marimea e la alegere). Castravetii si cartofii se curata si se taie cuburi (ca pentru salata beouf). Intr-un vas se pun toate ingredientele, se condimenteaza si se amesteca. Se serveste rece.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii