Se curata pestele de piele si oase si se taie bucatele mai mari, separat se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert. Maioneza se face dintr-un nou, 3,4 bucatele de cartof fiert, mustar, ulei, 1 lamaie. Cand s-au racit cartofii se adauga peste si maioneza, se pune sare si piper dupa gust, se amesteca, se pune deasupra patrunjel verde. Se serveste in castronase, se poate orna cu o felie de lamaie si citeva masline fara simburi. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii