autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Salate

Salata de peste marinat Felicia

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, 3 – 4 bucati de peste marinat, 2-3 portocale, 1/2 legatura de marar, 1 ceapa rosie, 20-30 gr de nucsoara, 150 gr de varza rosie, 100 gr varza alba, 2 gogosari acri, 20 gr de mac, Dressing: Juice de la o lamaie, Juice de la o portocala, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri de iaurt, 1 lingura de maioneza light, 1 lingurita mustar frantuzesc boabe, 1 plic Knorr Mediteranean, , Design: Se poate decora cu alge marine

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Pestele se depieleaza(se curata de piele) si se taie in cubulete potrivite, se curata portocalele si se taie tot in cubulete potrivite se toaca varza (rosie/alba) foarte fin, se adauga nucsoara, se taie gogosarii in cubulete, iar mararul se toaca si se adauga in salata, ceapa se taie julien. Se poate aranja salata ca in imaginile alaturate. Compozitia se-n parte in doua parti, peste o jumatate de compozitie se pune varza rosie iar peste cealalta compozitie se adauga varza alba, pentru a nu combina culorile, ele vor aparea ca doua culori separate ca in imaginile alaturate.

Dressingul este format din: juice-ul stors de la o lamaie si o portocala, o lingurita mustar boabe frantuzesc, iaurt, maioneza, sare, piper, se adauga mararul si se adauga plicul de Knorr Mediteranean. Salata se va aranja ca in imaginile ataturare iar mac-ul va fi presarat de salata de varza alba.

Se poate decora cu un trandafir de rosie, fasii de ardei verde, sau cu alge marine, iar farfuria se poate desena cu diferite topping-uri.

Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste marinat Felicia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu ton si ulei de masline cu trufe

Salata cu ton si ulei de masline cu trufe

Tonul il scurgem de ulei si il taiem cuburi mai maricele. Salata o spalam bine sub jetul de apa,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate cu peste
Salata de rucolla cu peste afumat

Salata de rucolla cu peste afumat

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati

2 voturi    2 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

    O bunatate !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Nu ştiu dacă mi-ar place combinaţiile astea. Varză cu portocală? Sau peşte marinat cu portocală? Eu sunt mai conservatoare şi totodată foarte mofturoasă. Am încercat multe reţete noi şi altfel decât le făceam eu, dar asta nu-mi stârneşte nici o curiozitate. Poate altora le spune ceva.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Foarte apetisant

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 3 – 4 bucati de peste marinat
  • 2-3 portocale
  • 1/2 legatura de marar
  • 1 ceapa rosie
  • 20-30 gr de nucsoara
  • 150 gr de varza rosie
  • 100 gr varza alba
  • 2 gogosari acri
  • 20 gr de mac
  • Dressing: Juice de la o lamaie
  • Juice de la o portocala
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri de iaurt
  • 1 lingura de maioneza light
  • 1 lingurita mustar frantuzesc boabe
  • 1 plic Knorr Mediteranean
  • Design: Se poate decora cu alge marine

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata cu ton,masline si boabe de porumb