Pestele se depieleaza(se curata de piele) si se taie in cubulete potrivite, se curata portocalele si se taie tot in cubulete potrivite se toaca varza (rosie/alba) foarte fin, se adauga nucsoara, se taie gogosarii in cubulete, iar mararul se toaca si se adauga in salata, ceapa se taie julien. Se poate aranja salata ca in imaginile alaturate. Compozitia se-n parte in doua parti, peste o jumatate de compozitie se pune varza rosie iar peste cealalta compozitie se adauga varza alba, pentru a nu combina culorile, ele vor aparea ca doua culori separate ca in imaginile alaturate.
Dressingul este format din: juice-ul stors de la o lamaie si o portocala, o lingurita mustar boabe frantuzesc, iaurt, maioneza, sare, piper, se adauga mararul si se adauga plicul de Knorr Mediteranean. Salata se va aranja ca in imaginile ataturare iar mac-ul va fi presarat de salata de varza alba.
Se poate decora cu un trandafir de rosie, fasii de ardei verde, sau cu alge marine, iar farfuria se poate desena cu diferite topping-uri.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii