Ingrediente
750 grame praz(partea alba), 2 rosii, 100 grame jambon, 50 grame branza, 50 grame unt, sare,piper.
Dificultate: Medie | Timp: 55 min
2 voturi
Mod de preparare
Intr-o cratita antiadeziva, se pune untul, prazul si 4 linguri de apa si se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic,cca 25 minute. Rosiile se oparesc,se curata de pielite si seminte si se taie felii.
Jambonul se taie felii subtiri,iar acestea se taie fasii cu latimea de 2 cm. Intr-un vas jena,se aseaza bucatile de praz,una langa alta,se asezoneaza,deasupra se pun feliile de rosii,iar peste acestea fasiile de jambon.
Deasupra se rade branza si se da la cuptor pentru 10 minute,consumandu-se imediat.
SFAT:in functie de preferinta deasupra se poate pune si smantana.
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010
O bunatate !