Se tapeteaza un vas adanc cu frunze de salata verde creata, se pun bucatile de sunca peste care se aranjeaza in straturi ardeiul iute, ceapa, fasolea verde, telina taiata marunt si morcovul ras;
Peste ele se presara branza rasa, iar pe deasupra se pune maioneza. Se acopera vasul si se lasa la frigider, inainte servire salata de primavara se amesteca putin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii