autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de primavara cu branza si sunca

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
un sfert de bucata de salata verde creata, 1 jumatate de ardei iute verde, 1 jumatate de ceapa, taiata marunt, 100 g de pastai de fasole verde, 2 fire de telina, 1 morcov ras, 1 jumatate de ceasca de branza Chedar rasa, 1 jumatate de ceasca cu felii de sunca, trei sferturi de ceasca de maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se tapeteaza un vas adanc cu frunze de salata verde creata, se pun bucatile de sunca peste care se aranjeaza in straturi ardeiul iute, ceapa, fasolea verde, telina taiata marunt si morcovul ras;

Peste ele se presara branza rasa, iar pe deasupra se pune maioneza. Se acopera vasul si se lasa la frigider, inainte servire salata de primavara se amesteca putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Ghiveci cu ciuperci si cartofi dulci

Ghiveci cu ciuperci si cartofi dulci

1. Se incalzeste uleiul de nuci intr-o cratita mare, se adauga ceapa si se caleste la foc iute 5

9 voturi    4 comentarii
45 min
Salate de legume
Dovlecei cu parmezan

Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un

2 voturi    0 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • un sfert de bucata de salata verde creata
  • 1 jumatate de ardei iute verde
  • 1 jumatate de ceapa
  • taiata marunt
  • 100 g de pastai de fasole verde
  • 2 fire de telina
  • 1 morcov ras
  • 1 jumatate de ceasca de branza Chedar rasa
  • 1 jumatate de ceasca cu felii de sunca
  • trei sferturi de ceasca de maioneza

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Fasole verde cu usturoi