Iata o reteta delicioasa si hranitoare de salata de primavara cu oua, salata verde si ridichi. Rapida si usor de pregatit, aceasta salata este ideala pentru un pranz gustos sau cina ușoara.
Fierbe oule timp de aproximativ 7-8 minute, apoi clateste-le sub jet de apa rece si lasa-le sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, curata-le si taie-le in sferturi sau felii.
Spala bine salata verde si ridichile in apa rece. Taie salata verde in bucati mai mari si ridichile în felii subtiri, sferturi sau jumatati, in functie de preferinte. Toaca fin si ceapa rosie subtire.
Intr-un castron mare, amesteca salata verde, ridichile si ceapa rosie.
Intr-un pahar sau bol mic, amesteca uleiul de masline si zeama de lamaie. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Toarna dressingul peste salata si amesteca usor pentru a distribui uniform. Adauga in bol ouale taiate sferturi sau jumatati si serveste salata imediat.
Va recomandam si reteta de salata de spanac cu ton, salata de cruditati cu sfecla rosie si oua sau salata de cartofi noi cu iaurt. Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii